Berg Buzzy 2-in1

Dankzij zijn 4 wielen is de Buzzy stabiel en blijft hij altijd veilig overeind. Dankzij de verstelbare duwstang is een lange wandeling mogelijk.

Artikelnummer: 24.32.00.00

Slimme push/pedal modus Door de schakelbare vrijloop kan de Buzzy 2in1 in twee standen worden gebruikt. In de “pedal” stand kan een kind zelfstandig rondrijden net zoals op een normale Buzzy. In de “push” stand zijn de trappers uitgeschakeld waardoor je de Buzzy kan duwen zonder dat de trappers draaien.

Gebruiksvriendelijk stuurslot Om veilig en gemakkelijk met de Buzzy 2in1 te wandelen is deze uitgerust met een gebruiksvriendelijk stuurslot. Als deze is ingeschakeld kan het kind niet langer sturen en houdt de ouder controle ongeacht de situatie.

Verstelbare duwstang De duwstang is eenvoudig in 3 hoogtes te verstellen. Wanneer het kind zelf wil rijden kan de duwstang in een handomdraai worden verwijderd. Hierdoor veranderd de Buzzy 2in1 van een veilige stabiele duwauto naar super leuke en stabiele gocart.

Handrem en EVA banden Voor extra veiligheid is de Buzzy 2in1 uitgerust met een handrem. Een EVA band is gemaakt van high-tech schuim. Dankzij de juiste samenstelling is het net zo slijtvast als de traditionele rubberen band maar kan het nooit meer lek raken.

Aanbevolen leeftijd: 2-5 jaar (85-115 cm/ max 30kg)

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen