Buzzy

Een innovatieve driewieler van BERG met vier wielen! Door het vierde wiel is de Buzzy ongekend stabiel.

Artikelnummer: 24.30.21.00
Aantal: 1

Altijd stabiel door het vierde wiel. De Buzzy van BERG staat stevig op de grond, dankzij de vier off-road wielen en de schommelas. Op de Buzzy is uw kind elk terrein de baas.

Berg Buzzy vs driewieler Bij een driewieler zitten de trappers vast aan het voorwiel, dit is gelukkig niet zo bij de Buzzy skelter! Hierdoor kunnen ze lekker, veilig en snel (weg)rijden.

Aanpasbaar op lichaamslengte. Groeit met uw kindje mee door het verstelbare stuur en zadel waardoor de Buzzy geschikt is voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

Super makkelijk te berijden door direct drive. Het direct drive systeem zorgt dat trappen soepel en licht gaat. Met de Buzzy scheuren ze door plassen, ploegen ze over zandvlaktes en trotseren ze bosachtige ondergronden zonder dat het moeite kost!

Aanbevolen leeftijd: 2-5 jaar (85-115cm, max 30kg) 

Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Ontdek ook de Buzzy Sahara en Rubicon die zich onderscheiden door de off-road banden, het ronde stuur en de stoere motorkap met grill en kijkertjes. Laat uw kind dromen, dien en beleven op een échte jeep. 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen