Chopper

Met deze gocart lijk je op een echte stoere motorrijder! Bijzonder aan deze gocart zijn de drie wielen, net als een echte chopper. Maak je geen zorgen: de grote en stevige banden zorgen altijd voor stabiele wegligging.

Artikelnummer: 07.12.01.00
Aantal: 10

 

Makkelijke besturing door het BF-/BFR systeem. De BERG Duo Chopper is uitgerust met een hoogwaardige BF-naaf. Deze BF-naaf geeft de bestuurder de mogelijkheid om vooruit te trappen en te remmen met de voeten. De BF-naaf is voorzien van een vrijloop. Wat betekent dat de pedalen niet doordraaien als de skelter beweegt en je stopt met trappen. Dit zorgt voor een veilige rit!

De BERG Chopper is uitgerust met het uniek BFR-systeem. BFR staat voor: Break, Freewheel en Reverse. Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Dit maakt de BERG Chopper super eenvoudig en gemakkelijk te berijden.

Groot frame voor kinderen en volwassenen De BERG Specials zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Door de verstelbare stoel zijn de gocarts ook geschikt voor volwassenen.

Extra scherp door alle bochten door de extreem kleine draaicirkel.

Alleen op de Chopper of met z'n tweeën op de Duo Chopper. Plezier heb je altijd op een BERG Special!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen