Classic

Een ongeëvenaarde klassieker van BERG.

€699,00 Incl. btw
Artikelnummer: 07.20.12.00

Groot frame voor kinderen en volwassenen. De BERG Classics zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Door de verstelbare stoel zijn de skelters ook geschikt voor volwassenen.

Stabiele en veilige wegligging. Dankzij de vier wielen heeft de BERG Classic een uitstekende stabiliteit. Hierdoor kan je snel, scherp en veilig door de bochten. De BERG Classic heeft daarnaast een schommelas. Hiermee kunnen de voorste wielen wat op en neer schommelen om zo oneffenheden in de weg op te vangen. Hierdoor blijft de BERG Classic stevig op de grond.

Comfortabel en soepel rijden. De BERG Classic skelters hebben luchtbanden. Deze banden geven minder rolweerstand waardoor je lichter trapt en soepeler rond kan skelteren. Dit betekent dat je ook sneller gaat.

BFR staat voor Break, Freewheel en Reverse. Met het BFR-systeem kan je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden.Het BFR-3 systeem is hetzelfde als het BFR-systeem, alleen is dit systeem uitgerust met 3 versnellingen waardoor het skelteren nog makkelijker wordt.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 5jaar (125-190/210cm, max 100kg) 

Extra Sport: handrem, achterspatborden en kap vooraan

0 sterren op basis van 0 beoordelingen