Min: €0 Max: €40

Het lijkt een cliché - maar toch - Oskar is zot van alles wat rijdt en rolt.

  

De flexibele Way To Play autobaan kreeg hij op zijn 2de verjaardag en is sindsdien zijn trouwste speelkameraadje. Op de vloer, op de tapijt, over het trapje, rond zijn bord om het eet-moment toch net iets aantrekkelijker te maken, of zelfs tegen de badrand. Buiten in de zandbak, op vakantie op het strand of op de camping. De autobaan is zo snel opgeruimd als hij gemaakt is.

Al gaat het opruimen vaak wel met wat meer protest ;-)

Wanneer Oskar een tractor ziet rijden is hij dolenthousiast, uiteraard “steekt” de mooie tractor van Green Toys dan ook “zijn ogen uit” Om crisissen te vermijden is het al voorgekomen dat de tractor verstopt werd alvorens Oskar de winkel binnenkomt. Buiten in de zandbak graaft hij graag banen en putten en maakt hij bergen. Het Lepale schepje helpt hem in zijn fantasie dat hij een kraan is.

Oskar glundert als je een spelletje bovenhaalt, maar dan liefst eentje waarbij hij zich niet te lang moet concentreren en veel kan bewegen. Het houten kegelspel van Vilac - inclusief handige opbergrugzak - is daarom ideaal.

Om hem dan toch eventjes stil te laten zitten is het Plan Toys boetseerset thema stad een handig hulpmiddeltje. Hiermee kan hij auto’s, banen en huisjes bouwen. Al moet je als mama dan ook wel er bij nemen dat de boetseerklei of kinetisch zand zich verspreid heeft in een straal van 1à2 meter rondom hem.

Wanneer Oskar in bad gaat kan dit niet zonder een boot, de Sloopi van Quut is daarbij 1 van zijn favorieten. Deze is inclusief een doorzichtig gedeelte om verdronken matrozen op te kunnen sporen tussen het badschuim. Bovendien gemakkelijk en compact opbergbaar.

Benieuwd of de Sint hem de oranje Green Toys tractor zal brengen ..