Min: €0 Max: €40

Warre is een creatieve duizendpoot. Hij maakt voor u kunst met een grote K. Geen wonder dus dat hij zijn kruiwagentje volgeladen heeft met kleur- en “klodder”materiaal 

   

Met het kinetisch zand haalt Warre zijn zandbak naar binnen om ook bij slecht weer de mooiste zandsculpturen te maken. Dit zand wordt ook wel eens omschreven als “het zand dat aan niets anders kleeft dan aan het zand zelf”. Tja… soms natuurlijk ook in wat objecten in de nabije omgeving van Warre of op Warre zelf… Maar het kinetisch zand is zeer gemakkelijk op te ruimen. Iets wat van het zandbak-zand van buiten dat overal in en tussen gekropen is niet gezegd kan worden.

“Eerst zelf vouwen en dan een mooie constructie bouwen” dat is mogelijk dankzij de GIGI Blocks. Bovendien is het mogelijk de blokken - voor of na het creatief bouwwerk tot stand gekomen is - te versieren met stiften, kleurpotloden, verf, stickers,… Bijzondere constructies zijn verzekerd !

Warre houdt van kleur.  Verven met Natural Earth paint vindt hij extra fijn omdat deze verf eerst zelf gemaakt dient te worden. Dankzij het poeder in verschillende pigmenten komen de mooiste kleuren tot stand. Ook de box Arteko natuurlijke boetseerklei bestaat uit blanke klei en kleurpigmenten om zelf je eigen kleuren en kleurvariaties te creëren. Warre zijn lievelingskleur is rood. Weet jij hoeveel verschillende roodtinten Warre al gemaakt heeft ? Véééél !

Sinds Warre een verrekijker heeft, ontdekt hij ook graag buiten de “kunst en wonderen van de natuur”. Is dat daar een vos in het struikgewas ?  Nee hoor dat is zijn zusje die zich verstopt heeft met een masker op. Gemaakt uit de gerecycleerde Mask’animo’s van Mitik … maar natuurlijk extra mooi tot leven gebracht door Warre.

Wij zijn alvast benieuwd naar Warre zijn volgende creatie !

P.S. Zijn verrekijker is sinds enige tijd geleden jammer genoeg spoorloos…  Misschien eens lief kijken naar peter Koen voor een vervang-exemplaar ?