Quadro Evolution X

Promo pakket bestaande uit 2 Adventures aangevuld met de nodige onderdelen om al de ontwerpen van de Evolution te kunnen maken. Geschikt voor kruipende peuters vanaf 6 maanden. Groeit mee met de ontwikkeling van het kind.

€349,99 Incl. btw
Levertijd: Neem contact op om de juiste levertermijn te kennen.
Artikelnummer: 14080

Het Evolution basispakket is praktisch en veelzijdig. U kan verscheidene constructies bouwen, vaak zelfs 2 tegelijkertijd. Door het meegeleverde QUADRO mobil set (10390) is het mogelijk om voertuigen te bouwen.

Het Evolution Basispakket is bedacht door de CEO van QUADRO: verbaasd over hoe snel de ontwikkeling van zijn 6 maanden oude dochter vorderde ontwikkelde hij een QUADRO pakket die gelijke tred houdt met de ontwikkeling van baby’s en peuters.

Het Evolution pakket groeit mee met de kinderen: het biedt de mogelijkheid om treden, rampen en glijbanen van verschillende hoogtes te bouwen (45 x 45 cm voor baby’s van ongeveer 6-8 maanden, 85 x 45 cm voor baby’s van 8-10 maanden en zelfs met 125 x 45 cm en 165 x 45 cm voor peuters tussen de 18-24 maanden)

Dit maakt dat de QUADRO Evolution geschikt is voor kruipende baby’s vanaf 6 maanden tot actieve peuters en kleuters die houden van bewegen en klimmen.

Met behulp van de nieuwe modellen-database (www.quadromdb.com) kunnen de voorbeeldconstructies geraadpleegd worden, er wordt hier ook gespecificeerd aan welke leeftijdsgroep elke constructie is aangepast.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen