Volgens de laatste berichtgeving is de Quadroptera De Coolste nog steeds aanwezig in de omgeving van de PDC school te Veltem. Hij lijkt zich hier goed thuis te voelen en begint al een ware vriendschapsrelatie op te bouwen met de leerlingen uit het 6de leerjaar van juf Ellen. 

" Quadroptera De Coolste blijkt een snelgroeier te zijn.  Hij is groter, breder, zwaarder, … maar ook nog mooier geworden dan toen we hem voor het eerst hebben ontmoet in het najaar 2018" vertelt juf Ellen. 

De leerlingen hebben een verslag gemaakt over wat ze over het dier te weten zijn gekomen in de voorbije maanden. Klik hier om het te lezen.

De klas heeft ook een computerspelletje ontworpen met Quadroptera in de hoofdrol, je kan het hier spelen. Bekijk zeker ook de dans die de leerlingen gemaakt hebben. 

Om het dier zich verder te laten ontwikkelen in de meest ideale omstandigheden vragen de leerlingen jullie steun. Het zou immers erg jammer zijn dat het dier niet kan overleven en er niet kan bij zijn op de grote Quadro paradedag op donderdag 16 mei.

 

 

Geef Quadroptera De Coolste en zijn vriendjes uw steun door op hen te stemmen. 

De stemperiode is afgelopen.