Race

Ben je een échte coureur? Bewijs het met één van de BERG race go-carts! Ready, set, go!

€799,00 Incl. btw
Levertijd: Contacteer ons om de verwachte leveringstermijn te kennen.
Artikelnummer: 07.20.14.00

BFR-3 staat voor: Break (rem), Freewheel (vrijloop) en Reverse (achteruit rijden) + drie versnellingen. Dit systeem is identiek aan het BFR-systeem, maar dan met drie versnellingen. Hierdoor kun je eenvoudig optrekken, gemakkelijk een heuvel op rijden en heel hard rijden wanneer je wind mee hebt!

Frame voor kinderen en volwassenen. De BERG Race skelters zijn door de verschillende stoelposities geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook voor volwassenen. De stoel is heel eenvoudig in de juiste positie te zetten. Dit zorgt dat je de ideale positie in kan nemen op de skelter én dat je zorgeloos kan rondscheuren.

Stabiele en veilige wegligging. Dankzij de vier wielen heeft de BERG Race een uitstekende stabiliteit. Hierdoor kan je snel, scherp en veilig door de bochten.De BERG Race heeft daarnaast een schommelas. Hiermee kunnen de voorste wielen wat op en neer schommelen om zo oneffenheden in de weg op te vangen. Hierdoor blijft de BERG Race stevig op de grond.

Sneller rijden door echte racebanden. De BERG Race skelters zijn gemaakt om hard te gaan. De speciale racebanden zorgen voor het ultieme racegevoel.De speciale race luchtbanden geven minder rolweerstand, waardoor trappen nog lichter en soepeler gaat.

Aanbevolen leeftijd: vanaf 5 jaar, 125-190 (210 voor XXL), max 100kg 

Modellen:

Race GTS: standaard

Black edition: volledig zwart, speciaal ontwerp van spoiler en banden

Race GTS full special:stoere side skirts en voorspatborden

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen