Rally

Een BERG go-cart voor echte racers!

Artikelnummer: 24.40.30.00

 

Intuïtief rijden en remmen met het BFR-systeem. De BERG Rally is uitgerust met het unieke BFR-systeem. BFR staat voor Break, Freewheel en Reverse.Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Dit maakt de BERG Rally super eenvoudig en gemakkelijk te berijden. Daarnaast worden veiligheid en maximaal speelplezier perfect gecombineerd door het BFR-systeem.

Aanpasbaar op lichaamslengte Om jaren speelplezier te hebben met de BERG Rally, is het mogelijk om het stuurtje én de stoel te verzetten. Dit zorgt ervoor dat je de ideale positie in kunt nemen op de skelter. Het stoeltje kan in drie verschillende standen worden verstelt zodat je altijd bij de trappers kan komen. Daarnaast is het Rally stuur traploos te verstellen in stuurhoogte zodat je eenvoudig de juiste hoogte bepaald.

Stabiele en veilige weglegging Dankzij de vier wielen heeft de BERG Rally een uitstekende stabiliteit. Hierdoor kan je snel, scherp en veilig door de bochten.De BERG Rally heeft daarnaast een schommelas. Hiermee kunnen de voorste wielen wat op en neer schommelen om zo oneffenheden in de weg op te vangen. Hierdoor blijft de BERG Rally stevig op de grond.

Comfortabel en soepel rijden De BERG Rally heeft luchtbanden. Hierdoor rijd je soepel doordat deze banden minder rolweerstand hebben en lichter trappen. Dit betekent dat je ook sneller gaat.

Het BERG force model is uitgerust met all-terrain banden. 

Aanbevolen leeftijd: 4-12jaar (110-150cm, max 60kg) 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen