Reppy

Steel de show met de BERG Reppy. Perfect voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar.

Artikelnummer: 24.60.00.00

Een gebruiksvriendelijke skelter met spannende looks.

Aantrekkelijk, licht en compact design. Met het design, lage kuipstoel en het opvallende sportstuur vallen kinderen lekker op in de buurt.. De Reppy is licht en compact, waardoor je de Reppy ook makkelijk opbergt na het spelen.

Aanpasbaar op lichaamslengte. De kuipstoel van de Reppy is makkelijk te verstellen door de draaiknop in de stoel. Hier is geen gereedschap voor nodig. De Reppy is gemaakt voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar.

Comfortabel en soepel rijden door EVA banden. Een EVA band is gemaakt van high-tech schuim. Hierdoor is het net zo slijtvast als de traditionele rubberen band maar kan het nooit meer lek raken.

Super makkelijk te berijden door direct drive. Door een vaste verbinding tussen de voorste trapas en de achterste as wordt de beweging van de benen direct wordt omgezet in actie. Zowel voor- als achteruit.

Soundbox: de Racer, Rebel en BMW zijn standaard uitgerust met soundbox. 

Aanbevolen leeftijd: 2,5 - 6 jaar (95 tot 125 cm, max 40kg)

Ontdek de BERG Reppy BMW. De herkenbare grill, koplampen en spoiler maken deze skelter tot de meest begeerlijke Reppy. De grote velgen met EVA banden zorgen voor grip en comfort. Door de lagers en direct drive trapt de Reppy super licht en in combinatie met de lage zit is de rijervaring daardoor, zoals het hoort in een BMW, ongekend. De soundbox maakt de beleving compleet.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen