Saldo cadeaubon controleren

Sitemap

Tuinkadeeke, uw speelgoedwinkel en webshop voor tuinspeelgoed ! 

Met het Tuinkadeeke team gaan we steeds op zoek naar kwalitatief, uniek en orgineel  speelgoed met een knipoog naar de natuur ! Want daar draait het immers om ! 

Wij richten ons dan ook vooral op speelgoed voor buiten maar ook speelgoed voor binnen behoort tot ons assortiment.

Een blik op ons assortiment …. 

Quadro 

Hét constructiespeelgoed ! 

 

Met de gekleurde buizen, panelen en verbindingsstukken bouw je zelf je eigen speelhuisje. 

Dankzij de vele uitbreidingen, zoals onder andere de glijbaan,  wordt klimmen, rijden, glijden, zwemmen,… mogelijk. Ben je je speelhuisje beu ? Geen probleem, je maakt gewoon een ander uit de handleiding of wat dacht je ervan je eigen bouwsel te ontwerpen ? 

 

Het rode speelgoed ? Move and stick ? Of kwadro ? Of gewoon: dat speelgoed met gekleurde buizen en panelen ? Vergeet het nu niet meer: Quadro bouwspeelgoed is de juiste naam ! 

 

Ken je het Quadro speelgoed nog van je eigen kinderjaren ? Ligt Quadro nog op je zolder en wil je het gebruiken voor eigen (klein)kinderen ? Kom je onderdelen te kort voor het bouwwerk dat je wil maken ? Dienen er stukken vervangen worden ? Geen probleem alle Quadro onderdelen zijn compatibel met elkaar of het nu geproduceerd is in 1979 of 2015 !

 

Als enige verdeler in België hebben we een uitgebreide stock: basispakketten, uitbreidingen en onderdelen zijn los te verkrijgen, u kan bestellen via onze webshop of rechtstreeks naar onze winkel komen, in onze showtuin kan je het Quadro speelgoed bezichtigen en uitproberen. 

www.quadroworld.com
 

Houten speeltuig 

 

Toch liever een houten speelhuisje ? Geen enkel probleem ! Wij hebben een uitgebreide showtuin om u te inspireren. We bieden u de keuze tussen de Woodex speeltuigen en onze speeltuigen eigen fabrikaat. Een houten speeltuig op maat ? U eigen speeltuig samen stellen is uiteraard ook mogelijk ! 

Kom ook ons uitgebreid gamma aan speeltoestellen ontdekken: schommelen, klimmen, glijden of wat acrobatie ? Het is allemaal mogelijk ! 

 

 

 

Haba

 

Uit het kwalitatieve speelgoed van Haba selecteerden we het speelgoed speciaal voor buiten ! 

Zandspeelgoed, waterspeelgoed of op ontdekkingstocht met het speelgoed van Terra Kids ? Dit kan allemaal ! Recent hebben we ook enkele Haba spelletjes in ons assortiment, om ons tuin concept niet uit het oog te verliezen maakten we een selectie van spelletjes die met de natuur te maken hebben ! 

 

 

Kraul

 

Ken je Kraul al ? Kraul is een Duits merk. Met Kraul bouw je, experimenteer je én speel je ! Wat dacht je van zelf een kabelbaan of takel te maken ? Of een tuimelende kabouter ? Of liever experimenteren met zwaartekracht en geluid ? 

 

 

Moestuinieren met de kinderen 

 

Niets is zo populair als eten uit je eigen tuin !  Waarom je kinderen niet laten meehelpen in de moestuin ? Dit is mogelijk met ons aanbod aan tuingereedschap voor kinderen, uiteraard op kindermaat: een schup, kruiwagen, hark, handspade,..  

En is het niet leuk om je kind zelf te laten zaaien, ontdekken, experimenten én proeven ! Dit is mogelijk met onze Rauwdouwers zaaipakketten. Een pakketje met zaadjes en een boekje met instructies, tips, weetjes en een receptje. Je kan ook een abonnement nemen, iedere maand een zaaipakketje in je brievenbus, het hele jaar door moestuinieren ! 
 

En moe van al dat spelen ? 

Alleen of samen met je kinderen in de hangmat ? Of wat dacht je van een kraaiennest ? Wij selecteerden de outdoor proof artikelen van La Siesta. Want in België kan het wel eens regenen, een hangmat speciaal voor buiten is dan geen overbodige luxe. 

 

 

 

Kom ons gamma ontdekken in onze winkel, showtuin of online !

Categorieën: