Street-X

Maak de vetste moves met de BERG Street-X.

Artikelnummer: 24.10.00.01

 

Intuïtief rijden en remmen met het BFR-systeem. De BERG Street-X is uitgerust met het unieke BFR-systeem. BFR staat voor Break, Freewheel en Reverse.

Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Dit maakt de BERG Street-X super eenvoudig en gemakkelijk te berijden. Daarnaast worden veiligheid en maximaal speelplezier perfect gecombineerd door het BFR-systeem.

Sturen met je lichaam, net als op een motor. Ervaar een unieke manier van sturen door het bewegen van je hele lichaam. Deze beweging geeft je het gevoel alsof je op een motor rijdt. Hoe sneller je rijdt, hoe fijner het voelt.

Handbeschermers voor extra veiligheid. De BERG Street-X is uitgerust met speciale handbeschermers die voorkomen dat je gewond raakt aan de knokkels en handen als je per ongeluk iets raakt. Ook zorgen deze beschermers voor stabiliteit bij het sturen.

Aanpasbaar op lichaamslengte. Om jaren speelplezier te hebben met de BERG Street-X, is het mogelijk om het stuurtje én de stoel te verzetten. Dit zorgt ervoor dat je de ideale positie in kunt nemen op de skelter. Het stoeltje kan in verschillende standen worden versteld zodat je altijd bij de trappers kan komen.

Aanbevolen leeftijd: 4-12jaar (110-150cm, max 60kg) 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen