Bouw 3 daagse Woodkid

Buitenspelen kan je op verschillende plekken. Wij hebben voor dit kamp het geluk dat we de tuin mogen gebruiken van het Tuinkadeeke! Dat betekent dus veel plaats om nieuwe dingen te testen...en te bouwen

  • Datum: Woensdag 1/7/2020  tem vrijdag 3/7/2020. Dagelijks van 8u30 tot 16u30. Op vrijdag tot 16u.

  • Locatie: Tuinkadeeke, Langeveldstraat 117, 3020 Herent 

  • Wat: Deze driedaagse draait volledig rond dingen bouwen met hout en je fantasie de vrije loop te laten in de natuur. Zo leer je hoe je dingen kan ontwerpen en bouwen. We stellen dus jullie bouwkunsten op de proef om een reuze katapult te maken of wie weet bouw je wel je eigen kampeerhut of survivalparcours. Natuurlijk moet je dan ook weten hoe je omgaat met een hamer, een zaag en nagels. Dat leren onze WoodLeaders jou zodat je zonder blauwe duimen naar huis kan. Het materiaal krijgen we ter beschikking van tuinkadeeke.be. Op donderdag blijven we 1 nacht slapen in ons zelfgemaakt (tenten)kamp, als het weer het toelaat tenminste. We koken dan ook onze eigen kost op ons zelfgemaakte vuur. Onthaal is voorzien vanaf 8u30 tot 9u. De activiteiten lopen van 9u tot 16u. Nadien kan je nog even blijven plakken van 16u tot 16u30 (behalve op vrijdag). Donderdagavond en vrijdag voorzien wij eten voor de hongerige magen na al dat gespeel. Op vrijdag eindigt het kamp om 16u. We sluiten af met een gezamenlijke activiteit vanaf 15u30, samen met de mamsen en papsen. 

  • Leeftijd: 8 tem 12 jaar 

  • Prijs: 95 euro (10 euro korting voor broer of zus) Deze prijs omvat alle activiteiten, begeleiding, eten en drinken tijdens het kamp.

  • UiTPAS: Sinds dit jaar kan je ook je UiTPASnummer achterlaten op het inschrijvingsformulier. Zo kunnen we jullie meteen de punten toekennen waar je recht op hebt bij deelname aan een kamp. 

  • Inschrijvingslink: https://forms.gle/gaCKrTKYAhq2yenj8